بازدید دانش آموزان از واحد تهران شرق

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۲:۵۹ کد : ۴۱۵ خبر تصویری اطلاعیه اخبار
بازدید دانش آموزان از واحد تهران شرق

به مناسبت هفته مشاغل و آشنایی دانش آموزان با امکانات فیزیکی، آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق  50 نفر از دانش آموزان پیش دانشگاهی دخترانه ثامن الائمه خاورشهر از این دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا ، دانش آموزان پس از ورود از کتابخانه واحد واقع در دانشکده علوم انسانی بازدید کردند سپس در یکی از کلاسهای درسی حضور یافته و جلسه پرسش و پاسخ و آشنایی با رشته های دانشکده با حضور مدیران گروههای آموزشی دانشکده برگزار شد . دکتر سارجالوئی رییس دانشکده علوم انسانی در این دیدار گفت : (( به منظور آشنایی دانش‌آموزان از نحوه انتخاب واحد، ویژگی‌های دانشگاه، نحوه پذیرش دانشجو، چشم‌انداز و آینده شغلی فارغ التحصیلان و رشته‌های آموزشی ، از مدیران گروههای آموزشی هم در این جلسه دعوت شد تا با آشنایی هر چه بیشتر دانش آموزان با امکانات این واحد دانش آموزان بتوانند با تامل و آگاهانه روی تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی فکر کنند)).

در ادامه دانش آموزان ضمن بازدید از امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی واحد و دیدار با مسئول آزمایشگاهها و کارگاهها و کارشناسان مربوطه در دانشکده فنی و مهندسی حاضر شدند . دکتر توسلی رییس دانشکده فنی و مهندسی ضمن خیر مقدم گفت (( دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق یکی از مهمترین دانشگاه های استان تهران است که تمامی دانشکده ها و امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی و زمین های ورزشی آن در  قالب یک مجموعه یکجا ست و می تواند یکی از اصلی ترین انتخاب های دانش آموزان برای ادامه تحصیل باشد. )). آشنایی با رشته های دائر در دانشکده و پرسش و پاسخ از دیگر بخشهای این دیدار بود.

( ۶ )